Kontakt

prolet-info(at)safe-mail.net

22. 4. 2012

150 tisícová demonštrácia v Prahe

Takmer 150 000 občanov Českej republiky protestovalo v sobotu v Prahe na Václavskom námestí proti ožobračovaniu, pravicovým škrtom, zlodejom a proti k a p i t a l i z m u ! Celonárodný protest české médiá hanlivo, arogantne a povýšenecky nazvali "výletom dôchodcov", vláda arogantne vyhlásila, že občania majú právo na protest, ale "reformy" presnejšie povedané - rozkrádanie "Gorilie spôsoby" nezastaví.
Slovenské mienkotvorné médiá akosi záhadne zabúdajú o protestoch týkajúcich sa i nás - Slovákov, ktorí sme žili donedávna v spoločnom Československu informovať. Za hlavnú zahraničnú správu v takom pohnutom období pre našich vykorisťovaných bratov Čechov považujú naše médiá vyhlásenie Bieloruského prezidenta Lukašenka, že sa údajne "vyhráža" opozícii i západu.Túto správu uverejnili v zahraničnom spravodajstve na prvých miestach - ako najdôležitejšiu.
Vyjadrujeme solidaritu s vykorisťovanými, protestujúcimi českými občanmi a hanbíme sa za propagandu a manipuláciu našich - Slovenských kapitálom ovládaných a manipulovaných médií.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára