Kontakt

prolet-info(at)safe-mail.net

4. 5. 2011

Protest odborárov a komunistov.

Košice, piatok 29. apríla 2011.
PRIESKUM BOJOM - výsledok: Komunisti sa aktívne zúčastnili dnešnej odborárskej demonštrácie proti novelizácii zákonníka práce, proti reštrikčným opatreniam vlády voči pracujúcim, proti okliešťovaniu práv pracujúcich v prospech zamestnávateľov konanej v Košiciach.
Odskúšali sme si priamo v praxi platnosť vyhlásení odborárskych vodcov (alebo len pravicových médií ?), ktoré odvysielal Slovenský rozhlas - Rádiožurnál dňa 26. apríla 2011 o tom, že cit. "odborári sa dištancujú od KSS a ich politických prejavov".
Po dnešnej skúsenosti môžeme konštatovať : NIE JE TO PRAVDA ! Demonštrovali sme s odborármi spoločne. Nestretli sme sa zo strany odborárov a spoluprotestujúcich s jediným prejavom nesúhlasu, prípadne averzie voči komunistom. Práve naopak. Vítali nás ako spolubojovníkov bojujúcich za správnu vec.
Ďakujeme komunistom za účasť a odborárom za vzájomnú solidaritu.
A tým, ktorí sa snažia takýmito správami rozkladať jednotu a solidaritu pracujúcich a vykorisťovaných odkazujeme: My bojujeme za práva pracujúcich, za pravdu a solidaritu vykorisťovaných, vy len za svoje plné bruchá a peňaženky. Trhnite si nohou.... mediálni manipulátori.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára